Intelligence organizuje Mystery Shopping Day namenjen klijentima

Kategorija: Market vesti Intelligence

Mystery Day je događaj koji je do sada u organizaciji naše kompanije bio namenjen isključivo našim tajanstvenim kupcima i onima koji bi to želili da postanu. Ove godine ćemo napraviti veliku konferenciju koja se sastoji iz seminara i radionica, a koja je namenjena postojećim i budućim korisnicima mystery shopping-a.

S1. Zvanični logo Mystery Day Client konferencije

Događaj pod nazivom “Mystery Day Client 2018” je najveća B2B konferencija u Srbiji na temu mystery shoppinga. Do sada se prijavilo više od 40 kompanija, odnosno preko 70 njihovih predstavnika. Ovaj događaj podržava MSPA (globalna krovna asocijacija mystery shopping profesionalaca).

Konferencija će se održati 19. septembra 2018. godine na 25. spratu Ušće Tower-a sa početkom u 10h i trajaće do 15h.

S2. Poslvni centar Ušće Tower

Prvi deo konferencije biće posvećen seminaru na kome će se govoriti o trendovima, razlikama između mystery shopping istraživanja i istraživanja zadovoljstva i lojalnosti potrošača sa osvrtom na big data analitiku. Takođe, biće predstavljeni sistemi regrutacije i upravljanja karijerom mystery shopper-a. Ovaj deo konferencije je namenjen kako donosiocima odluka (vlasnicima, direktorima…) tako i profesionalcima koji se na dnevnom nivou bave ovim poslom sprovođenja programa mystery shopping istraživanja.

U drugom delu konferencije – radionici, učesnici će u timovima rešavati studije slučaja, te se upoznati sa konkretnim izazovima u kreiranju upitnika i scenarija za buduća izveštavanja tj. primene saznanja dobijenih mystery shoppingom. Ovaj deo je koristan za sve koji se na operativnom nivou bave mystery shoppingom ili će to biti njihov budući posao.

Agendu događaja možete pogledati ovde.

Prijava za Mystery Day Client 2018 se može obaviti na ovom linku.

Kotizacija

Cena za jednog prijavljenog iz kompanije je 250,00 EUR plus PDV. Cena za dva prijavljena iz kompanije je 200,00 EUR plus PDV po osobi. Cena za tri i više prijavljenih je 150,00 EUR plus PDV po osobi. Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do 10.09.2018. Za predračun ćemo Vas kontaktirati nakon prijave, a za sve ostale informacije pozovite koleginicu Vanju Kovačević (vanja@intelligence.rs ili 011.2886.106)