Intelligence na 20. godišnjoj MSPA konferenciji

Kategorija: Market vesti Intelligence

Tamo gde su glavna dešavanja u vezi sa mystery shopping-om tu je i Intelligence. MSPA, tj. MSPA Europe/Africa kao krovna ogranizacija za mystery shopping svake godine organizuje događaj koji okuplja profesionalce i korisnike mystery shopping istraživanja.

Ove godine se od 21. do 23. maja konferencija održava u Splitu, a prošle godine je bila u Portugalu.

Ovakve vrste događaja predstavljaju odličnu priliku gde se razmenjuju znanja i iskustva kolega i klijenata iz čitavog sveta (a posebno iz Evrope) i omogućuje svima da nastave sa razvojom mystery shoppinga.

“Čast nam da je da kao predstavnici Srbije učestvujemo na ovoj konerenciji. Predstavnik jednog našeg “key accounta” mi je nedavno uputio predivnu pohvalu rekavši: “vi se ne bavite mystery shopping-om, vi razvijate mystery shopping“. To jeste suština i ovi događaji upravo tome i služe” rekao je Miljan Premović, generalni direktor Intelligence d.o.o.

Konferenciju će otvoriti sadašnja predsednica Džil Spenser, kojoj se posebno zahvaljujemo na dosadašnjem radu, i novi predsednik MSPA Europe/Afrcia Stefan Vandrugenbrek kojem želimo puno uspeha i od koga smo do sada mnogo toga naučili.

 

Na konferenciji će biti preko 250 delegata, ali ipak dosadašnji rekord drži konferencija održana u Beogradu 2017. godine na šta smo izuzetno ponosni.