Saopštenje: Beograd domaćin najveće mystery shopping konferencije u Evropi

Kategorija: Market vesti Intelligence

„Godišnja MSPA Europe konferencija”, jedan od najznačajnijih globalnih događaja u oblasti mystery shoppinga (tajanstvene kupovine) održaće se u Beogradu od 23. do 25. maja iduće godine. Konferenciju organizuje najprestižnija asocijacija za metodu tajastvene kupovine na svetu MSPAMystery Shopper Provider Asocciacion.

beograd-domacin-najvece-mystery-shopping-konferencije-intelligence-d-o-o

„Godišnja MSPA Europe konferencija 2017” predstavlja godišnji sastanak vodećih kompanija koje se profesionalno bave metodom tajanstvene kupovine, kao i kompanija koji koriste ovu metodu kako bi poboljšale perfomanse prodaje, podigle nivo usluge i povećale profit.

U 2016. godišnji skup ove organizacije održan je na Malti. Ovo je prvi put da će srpska prestonica biti domaćin jednom ovako važnom događaju iz oblasti tajanstvene kupovine.

Srpska kompanija Intelligence, koja je višegodišnji član ove najprestižnije „mystery shopping“ asocijacije i koja ima veliko iskustvo u primeni ove metode u regionu Jugoistočne Evrope, podržaće ovu konferenciju i predstaviti svoja rešenja profesionalcima iz zemlje i inostranstva.

Tajanstvena kupovina predstavlja merenje performansi prodaje, kvaliteta usluga i iskustva prosečnog potrošača u kupovini proizvoda ili usluga. Tajanstveni kupci su obučeni da na objektivan način izveštavaju o svom iskustvu prateći unapred definisane inpute.

Više informacija o samom događaju ćemo objaviti blagovremeno, a više informacija o mystery shopping-u možete dobiti na adresi http://www.mysteryshopper.rs/ – jedinom portalu na srpskom jeziku koji je posvećen isključivo ovoj metodi.