Počeo sa radom prvi portal o Mystery shopping-u na srpskom jeziku

Kategorija: Market vesti Intelligence

Kompanija Intelligence d.o.o. iz Beograda pokrenula je prvi Internet portal u Srbiji i regionu koji je namenjen metodi tajanstvene kupovine – Mystery shopping-u koji možete pronaći na adresi: http://www.mysteryshopper.rs

Ova metoda jednako doprinosi donosiocima odluka u top menadžmentu ali i u sektorima marketinga, prodaje, ljudskih resursa… Ipak, mystery shopping je pomalo prekriven velom tajne, moguće je da je to zbog samog naziva ali i činjenice da je relativno nov koncept.

U najkraćem, tajanstvena kupovina tj. mystery shopping je metoda merenja performansi prodaje pomoću treniranih i unapred pripremljenih potrošača.

Metoda podrazumeva i vrlo interesantan honorarni posao tzv. tajanstvenog kupca odnosno mystery shopper-a, u kojem ne postoji ograničenje u godinama ili nužno u formalnom obrazovanju. Zainteresovani se mogu i informisati o specifičnostima posla ali i potencijalnim prevarama i opasnostima u saradnji sa nepouzdanim ”posrednicima – preduzetnicima” ili ”agencijama”.

Sve informacije o ovome možete pronaći na ovom portalu, a za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati na info@intellignce.rs