Održan MS Day PRO No5 u Beogradu

Kategorija: Market vesti Intelligence

MS Day PRO No5, održan je 19. maja 2019. godine u Beogradu sa preko 40 prijavljenih učesnika iz 12 gradova i mesta iz cele zemlje. Događaj je namenjen napredovanju tajanstvenih kupaca (mystery shopper-a) i ima za njih višestruku korist.

Takođe, ovakva vrsta događaja služi za razvoj metode, kako procesa rada tako i kvaliteta koji dobijaju naši klijenti.

Pogledajte rezultate ankete nakon završenog seminara:

Takođe, učesnici su nam ostavili i divne komentare: Otvorena komunikacija, pozitivan stav predavača-menadžera, sve je bilo tačno na vreme, lepo organizovano, nije trajalo predugo ali taman dovoljno da pokrijemo teoriju i da kroz razne situacije, scenario i upitnik razumemo bolje ono što ranije nismo razumeli i da saznamo još nešto novo iz iskustava iskusnijih kolega. Divna i pozitivna atmosfera. Divno posluzenje, takodje.“Neizmerno smo srećni što su naši saradnici zadovoljni i što nam daju najviše ocene. Mi smo ipak specifična kompanija koja ima preko 3000 kupaca, a ni jedan maloprodajni objekat. To mora da se neguje.” kazao je generalni direktor Miljan Premović nakon seminara.

A prenosimo vam i jedan poseban komentar našeg tajanstvenog kupca: “Ovim putem iznio bih moja zapažanja o datom seminaru. Ne ulazeći u to sa koliko ste predanosti i znanja ušli u sam projekat, seminar je prosto rešeno – odusevio. Izbor ambijenta, doček, pozitivna atmosfera stvorili su uslov očekivanja nečeg lijepoga i kao i vazda veoma poučnog.

Način na koji ste postavile program, izbor tema, konverzacija kojom se obraćate svima i svakom posebno. Sigurnost predstavljanja. Medjusobno dopunjavanje. Konkretni, razumljivi pojmovi. Neusiljena pažljivo dozirana edukacija o temama i zadacima u kojima “zapinjemo”. Radionice da prenesemo iskustva, uočimo razlike i proširimo vidike. Tanana doza humora, ozbiljnosti poduke, još i više. I ako je neko mogao da drijema – ne bi. Želio bi da sluša, da uči.. Poslije svakog vašeg seminara pomislim visok standard, ovako treba, to je to, nema dalje… a onda ovo… Vrh!”