O Intelligence d.o.o. sertifikaciji i obuci za tajanstvenog kupca – Mystery shopper-a

Kategorija: Market vesti Intelligence

Zašto je važna obuka za tajanstvene kupce (mystery shopper-e), sertifikacija i zašto je uraditi kod nas?

Mi smo profesionalna kopmpanija za mystery shopping istraživanja i organizujemo veliki broj procena na mesečnom nivou za poznate klijente. Naravno, angažujemo i veliki broj ljudi iz svih delova zemlje i Zapadnog Balkana. Kao članica MSPA imamo čast, pravo i mogućnost za izdavanje sertifikata koji može da se koristi u svim zemljama u kojima MSPA deluje, a to je većina zemalja na svetu i sve zapadne zemlje.

Složićete se da o mystery shopping istraživanjima, obuci i pripremi, najviše znaju oni kojima je to svakodnevni posao i profesija.

Sertifikovani tajanstveni kupac našoj kompaniji dokazuje da potencijalno ima sposobnost za ovaj posao. Kada se upiše u našu bazu, ostaje samo da sačeka poziv za prvu procenu.

Ko su tajanstveni kupci?

Tajanstveni kupac je prosečan potrošač koji na objektivan način izveštava o svom iskustvu u kupovini na osnovu unapred pripremljenog scenarija od strane Intelligence d.o.o. Da bi neko postao tajanstveni kupac naše kompanije neophodno je da ima sertifikat MSPA ili da prođe profesionalnu obuku u našoj kompaniji, tj. položi ispit, potpiše etički kodeks i dobije sertifikat.

Koji su benefiti i šta se tačno radi?

„Zaradite kupujući“ i slične varijacije slogana mnogih kompanija, se zaista mogu pripisati isključivo tajanstvenoj kupovini tj. Mystery shopping-u.

Posao je veoma dinamičan, komunicira se sa velikim brojem različitih ljudi, neretko se putuje, zadržavaju kupljene stvari i slično. U jednom zadatku neko može biti mystery visitor (posetioc neke prodavnice), a nekada mystery call-er (onaj koji poziva Call centar ili radnju) ili mystery traveller (onaj koji putuje).

Najčešće se može ići u prodavnice široke potrošnje ili specijalizovane radnje, ali i u kafiće, restorane, hotele, prodavnice eksluzvinih automobila…

Za svoj trud tajanstveni kupac može dobiti nadoknadu u novcu, kupljenim proizvodima, a za neke procene i jedno i drugo. Takođe, tajanstveni kupac dobija povratnu informaciju o svom radu i ocenu Intelligence d.o.o. tima i klijenta, a najboljeg tajanstvenog kupca za svaki mesec kompanija nagrađuje prigodnim poklonom.

Ko može da bude tajanstveni kupac?

Ne postoji granica u godinama (naravno, 18+), primanjima, zanimanju, radnom statusu, obrazovanju ili mestu stanovanja, ali postoje značajne osobine koje tajanstveni kupac mora da poseduje! Svako može da proba da bude tajanstveni kupac ali tajanstveni kupac ne može biti svako!

Da bi neko postao tajanstveni kupac mora da poštuje etičke norme, da bude objektivan, nepristrasan i profesionalan. Svakako, tajanstveni kupac mora da ima sposobnost da verno prenese svoje iskustvo u pismenoj i usmenoj formi, da bude savestan i tačan, te da se dobro primepremi za zadatak. Od naše kompanije će uvek dobiti podršku, dobru pripremu i sve potrebne informacije.

Kako izgleda obuka i dobijanje sertifikata?

Obuka se održava u prostorijama kompanije u Beogradu ili u drugim mestima u Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Obuka traje jedan dan, 3 časa sa pauzama i vremenom za testiranje. Na obuci se uči sve što je važno za rad, saznaju se (zanimljiva) iskustva iz prakse, priprema se za ekstremne ili neprijatne situacije i sve to kroz interakaciju sa trenerom i kroz igre.

Nakon obavljene obuke se polaže test koji ima 30-ak zatvorenih pitanja. Onaj ko ne položi iz prvog puta ostaje na dodatnim konsultacijama i ponovo polaže test.

Za polaznike koji imaju iskustva u zemlji i inostranstvu u mystery shoppingu, organizujemo poseban pristup, a te osobe su dužne da u prijavi napomenu da imaju iskustva u radu i opišu kakva su to iskustva.

Čije sertifikate priznajemo.

Ako imate sertifikat koji je izdat od strane MSPA ili članice MSPA možete da se upišete u našu bazu i očekujete poziv iz našeg odeljenja za ljudske resurse (HR) koji će obaviti kratak intervju. Kada kandidat prođe taj ciklus, dobija prvu procenu, a nakon toga ulazi u sistem naših tajanstvenih kupaca.

Kako se prijaviti za obuku i sertifikaciju?

Za obuku se možete prijaviti tako što nam pošaljete svoje podatke preko aplikacije ms-sas.com ili nam jednostavno pošaljite e. poštu na hr@intelligence.rs u kojoj će stajati Vaše ime i prezime, kontakt telefon i izjava da ste zainteresovani. Ako imate iskustva obavezno to i naznačite. Svakako možete nam poslati i Vaš CV ili dodatne informacije koje mogu da nam budu od značaja.

Nakon prijave će Vas kontaktirati neko iz našeg tima. Ako Vas niko ne kontaktira u roku od 7 dana, informišete se telefonom da li je Vaša prijava uopšte stigla.

Koja je cena obuke i sertifikacije za tajanstvenog kupca – mystery shopper-a?

Obuka  
Jednodnevna obuka sa polaganjem testa za Beograd i Pančevo

Do 15 polaznika u grupi

  4.920,00 RSD sa PDV-om
Jednodnevna obuka sa polaganjem testa za ostale gradove u Srbiji

Do 10 polaznika

6.000,00 RSD sa PDV-om

POPUSTI!!!

  • Za zainteresovane koji ne žive u Beogradu ili Pančevu, a koji žele da polažu za sertifikat odobravamo popust od 1.500,00 RSD za putne troškove.
  • Za rane prijave (do jednog dana pre zakazon termina) odobravamo 25% popusta. Popust ne važi za obuke koje se održavaju van Beograda.