Intelligence d.o.o. u zvaničnom programu MSPA Godišnje konferencije o mystery shoppingu koja se održava prvi put u Beogradu

Kategorija: Market vesti Intelligence

Generalni direktor Doming d.o.o. Nebojša Ilić (deo Romstal grupe koja posluje u šest zemalja Evrope i beleži obrt od 170 miliona evra) i Emilija Ivančajić, research executive Intelligence d.o.o. održaće predavanje na kojem će predstaviti studiju slučaja na temu otpora u organizaciji prilikom uvođenja metode tajanstvene kupovine.

Intelligence d.o.o. je jedina kompanija iz Srbije koja će učestvovati u zvaničnom programu Godišnje MSPA Europe konferencije. Prezentacija će se održati 24.05.2017. od 10:35h u hotelu Metropol, u kojem će se ceo događaj i održati.

“Godišnja MSPA Europe konferencija” je najveći događaj vezan za metodu tajanstvene kupovine u Evropi i okuplja profesionalne kompanije koje se bave ovom metodom i klijente koji koriste ovu metodu.

Očekuje se oko 250 učesnika, a održaće se od 23. do 25 maja 2017. godine u beogradskom hotelu Metropol.

Nebojša Ilić, generalni direktor Doming d.o.o

Nebojša Ilić, generalni direktor Doming d.o.o.

Nebojša Ilić je dugogodišnji direktor prodaje i odgovorno lice za zastupanje kompanije Doming. Kao deo Romstal grupe, Doming predstavlja lidera u jugoistocnoj Evropi u plasmanu instalacione opreme za  grejanje, klimatizaciju, vodovod, kanalizaciju, sanitarnu i drugu opremu koja se koristi u savremenom projektovanju i izgradnji stambenih, poslovnih, industrijskih i drugih vrsta objekata. Nebojša je ogovoran za razvoj i proširenje prodajnog tima koji čini 120 zaposlenih na 17 prodajnih mesta širom Srbije. Nebojša se pridružio kompaniji u 2003 godini, a 1999. godine je diplomirao na Mašinskom fakultetu u Beogradu.

Emilija Ivančajić, Research executive

Emilija Ivančajić se radi na razvoju strateških projekata i razvojnih projekata koja se tiču mystery shoppinga i medicine i farmacije. Vodila je projekte za velike farmaceutske kuće poput Pfizer-a, razvila je inovativni proces obuke mystery shoppera i edukacije klijenata.Emilija trenutno radi na razvoju Mystery patient programa a njene ekspertize obuhvataju obučavanje mystery shoppera za dobijanje sertifikata, dubinsko intervjuisanje, vođenje fokus grupa, radionice sa klijentima kao i organizovanje projekata istraživanja tržišta za ključne klijente i klijente sa ekskluzivnim ugovorom sa kompanijom Intelligence.

Inače, Emilija je doktor medicine, autor je velikog broja naučnih radova, deo svoje edukacije o vođenju medicinskih projekata stekla je i u Brazilu ( Sao Paulo), a dugi niz godina se bavi i realizacijom humanitarnih projekata.