Beograd domaćin najveće profesionalne mystery shopping konferencije u Evropi – Pročitajte detalje

Kategorija: Market vesti Intelligence

Od 23. do 25. maja 2017. u beogradskom hotelu Metropol održaće se najveće i najznačajnije okupljanje profesionalnih kompanija za mystery shopping istraživanja iz Evrope i korisnika ovih usluga iz čitavog sveta. Očekuje oko 250 predstavnika kompanija u rangu top menadžemnta, partnera ili vlasnika.

Konferenciju organizuje asocijacija koja je vrhovni autoritet u oblasti mystery shopping-a – MSPA Europe (Mystery Shopping Providers Association).

Intelligence d.o.o. je jedina srpska kompanija koja je dobila pravo da učestvuje na konferenciji i zajedno sa svojim klijentom, kompanijom Doming d.o.o. (deo Romstal grupe jedne od najvećih kompanija za distribuciju instalacione opreme, grejanja i vodovoda u istočnoj Evropi, sa godišnjim obrtom od preko 170 miliona evra) prikaže rešenje za realan slučaj u praksi – otpori u organiziciji prilikom uvođenja mystery shopping metode.

Predstavljanje studije slučaja od strane naše kompanije će biti 24. maja u hotelu Metropol u 10:35h.

Prisustvo konferenciji je zatvoreno za javnost, ali o svim pitanjima vezano za konferenciju i medoti mystery shopping-a, stojimo na raspolaganju, putem e. pošte info@intelligence.rs ili telefona 011.2886.106.

Na ovom linku možete da pogledate zvanični program.