Tražimo pojačanje – B2B sales representative

Kategorija: Market vesti Intelligence

Intelligence d.o.o. je kompanija koja se bavi istraživanjem tržišta i ponašanja potrošača punih 10 godina na tržištu Srbije i regiona. Deset od 100 najvećih kompanija u Srbiji su naši klijenti ili smo radili projekte za njih. Mi smo visoko efikasan i efektivan tim koji je fokusiran na posvećenost realizaciji projekta i podršku ostalim članovima tima. Krase nas tri osnovne vrednosti: integritet, profesionalizam i empatija.

Najviše klijenata i projekata ostvarujemo u Srbiji, a radimo i na tržištima BiH, Hrvatske i Crne Gore. Prva smo kompanija iz Srbije koja je dobila korporativno članstvo sa pravom glasa u krovnoj globalnoj market research asocijaciji ESOMAR. Članovi smo najznačajnije asocijacije za mystery shopping MSPA.

Prvi u Srbiji smo sproveli Online nacionalno reprezentativno, naučno verifikovano Online istraživanje i prvi razvili mystery shopping softver čiju smo licencu izvozili. Naša istraživanja objavljuju ključni domaći mediji i najveće agencije, a neka od njih su objavljivali veliki strani mediji kao što je El Mundo, grčke i španske državne novinske agencije. Generalni direktor često gostuje na medijima sa nacionalnom frekvencijom kao ekspert iz oblasti istraživanja tržišta i javnog menjenja, te iz oblasti marketinga.

Naše ključne usluge su: mystery shopping, istraživanje zadovoljstva i lojalnosti potrošača i online istraživanja. Imamo preko 4.200 saradnika u Srbiji, a klijenti posluju na tržištima maloprodaje i B2B sektora, naročito industrije: nafte i naftnih derivata, robe široke potrošnje, HoReCa, specijalizovane prodavnice igračaka, drogerije, butika, sanitarnog materijala…

Tražimo pojačanje na poziciji:

B2B Sales Representative

Tržištu Srbije je potrebno dodatno predstaviti nove tehnološke mogućnosti u istraživanju tržišta, kao i inovativne pristupe i benefite u mystery shopping istraživanjima. Jedan deo usluga je moguće efikasno realizovati globalno sa veoma konkurentnim cenama, te je dugoročni potencijal prodaje izuzetno visok.

Naša očekivanja od kandidata

 • Da kreira strategiju prodaje sa ciljevima i operativnim planovima sa generalnim direktorom;
 • Da realizuje prodaju (online, telefonom i uživo) ekspertiza: market research online i teren, mystery shopping, Intelligence rešenja i market research softverska rešenja.
 • Da priprema ponude; Priprema tendersku dokumentaciju sa administrativnim timom;
 • Da ostvari operativne planove i targete;
 • Da razvija ugled kompanije;
 • Da podrži projekte i aktivnosti marketinga i PR-a.
 • Da se uklopi u tim, posvećenost i fokus ka ostvarenju ciljeva;

Šta nudimo

 1. Rad u perspekitvnoj domaćoj kompaniji koja posluje i u regionu;
 2. Rad bez veštački nametnutog stresa i nerealnih očekivanja u okruženju mladih, inteligentnih i ambicioznih ljudi;
 3. Priliku za učenje i rad na razvoju globalnih market research rešenja;
 4. Ugovor na neodređeno vreme, nakon probnog perioda;
 5. Fiksna plata plus varijabilni deo;
 6. Posebni bonusi za ostvarenje godišnjeg plana;

Potrebne kvalifikacije

 • Razumevanje koncepta istraživanja tržišta (kvalitativna, kvantitativna i mystery shopping istraživanja) i njegove primene u poslovanju;
 • Najmanje dve godine iskustva u B2B prodaji ili komunikaciji sa srednjim/velikim kompanijama u Srbiji.
 • Poželjno je da su sarađivali sa vlasničkom strukturom/top menadžmentom i/ili sektorima HR-a i/ili marketinga;
 • Poželjno je, da kandidat ima iskustvo u prodaji market research proizvoda ili sofisticiranih konsultantskih rešenja;
 • Istaknute veštine komunikacije, agilnost, profesionalnost, poslovni maniri i pristojno ponašanje;
 • Znanje engleskog jezika B2 ili više (poželjno je sa sertifikatom);
 • Vozačka dozvola B kategorije.

Važna napomena

 • Kandidati koji budu odabrani u prvi krug na osnovu CV-ja, će raditi online test. Test je znanje iz oblasti primene kvalitativnih i kvantitativnih istraživanja, komunikacije i opšte kultrure.
 • Kandidati koji budu prošli u drugi krug biće pozvani na online sastanak. Sastanak će trajati 30 minuta na temu analize testa i CV-ja kandidata.
 • Kandidati koji budu prošli u treći krug će biti pozvani na uživo sastanak sa generalnim direktorom. Fokus sastanka je upoznavanje, razgovor o konkretnoj strategiji, operativnim rešenjima, uslovima rada, te kako našu B2B prodaju vidi kandidat.

Vaš CV pošaljite na elektronsku poštu: hr@intelligence.rs

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Napomena: slanjem prijave, kandidat daje pristanak da Intelligence d.o.o. njegove lične podatke obrađuje u postupku selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.